понеділок, 16 березня 2020 16:26

Після 40 чудес не буває: Подкопаєва в купальнику пройшлася екзотичним пляжем

Гімнастка 41-річна Лілія Подкопаєва розповіла прихильникам про взаємозв'язок зовнішнього вигляду і образу життя у середньому віці.

Вона опублікувала в Іnstagram світлину на пляжі в купальнику. Жінка у крислатому капелюсі прогулюється золотстим піском, а позаду б'ють океанські хвилі.

Під фото Лілія опосередковано похизувалася своєю фігурою і зовнішнім виглядом і натякнула, що це результат неабиякої роботи над собою.

"Все просто: їси погано - виглядаєш погано. Не тренуєшся - виглядаєш як людина, яка не тренується. Чудес після 40-ка не буває - на генетику надійся, а сам не позіхай. Бережіть себе", - написала Лілія.

Прихильники високо оцінили старання спортсменки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подкопаєва відсвяткувала День народження в колі зіркових друзів у шикарному готелі

"У вас вигляд шикарний, наче ви із залу не виходите взагалі", "Ліля, яке після сорока?! У твоєму випадку після 30 і не більше! Я б сказала до 35 максимум! Ну а про логіку - правильно!", "Доглядаєш за собою - будеш виглядати гарно. Не варто сидіти і чекати дива", "З роками виглядаєте тільки краще", "Точена статуеточка", "Шикарна фігурка", "Ви виглядаєте фантастично!", "Видно, що і душа, і тіло у формі", - написали відвідувачі сторінки.

Автор: instagram.com/podkopayeva_official/
  Прихильники високо оцінили старання спортсменки
Прихильники високо оцінили старання спортсменки

Українська спортсменка і олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва показала, як відпочиває. 40-річна знаменитість похвалилася стрункою підтягнутою фігурою в білосніжному купальнику. Відповідне фото опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Після 40 чудес не буває: Подкопаєва в купальнику пройшлася екзотичним пляжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі