понеділок, 22 жовтня 2012 09:34

Співачка Адель народила хлопчика

Співачка Адель народила хлопчика
Ім'я новонародженого поки невідомо Фото: newsmcs.ru

Популярна британська співачка, володарка декількох нагород "Греммі", виконавиця саундтреку до нового фільму про Джеймса Бонда, що став хітом ще до виходу картини, Адель народила хлопчика. Батьком дитини став її цивільний чоловік Саймон Конескі, з яким вона зустрічається близько року.

Нагадаємо, про те, що вона чекає на первістка, Адель повідомила ще влітку на своєму офіційному сайті. "Я рада повідомити, що я і Саймон чекаємо на першу дитину. Хотіла, щоб ви дізналися цю новину від мене. Ми зараз на сьомому небі від щастя, але, будь ласка, поважайте наше особисте життя", - заявила 24-річна виконавиця хіта Rolling in the Deep.

Тоді десятки фанатів моментально відреагували на звістку поздоровленнями і повідомленнями зі словами підтримки. Цікаво, що співачка поділилася з шанувальниками, що хотіла б народити хлопчика: "Я завжди краще ладнала з хлопчиками. Більшість моїх друзів - хлопці. В ідеалі я мрію про п'ять синів. Хлопчики люблять своїх матерів, у той час як у дівчаток найчастіше такий складний характер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адель спростувала чутки про своє заміжжя

І от тільки зараз з'явилася інформація, що в минулу п'ятницю Адель народила сина. 24-річна Адель та її 36-річний цивільний чоловік Саймон Конескі в повному захваті від того, що стали батьками. Ім'я новонародженого поки невідомо. Проте офіційних коментарів від пари поки не надходило. Відзначимо, що якщо ця інформація правдива, то для Адель малюк є первістком, а от для Саймона це вже друга дитина. У нього є п'ятирічна дочка від колишньої дружини Клері Фішер.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Адель народила хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі