понеділок, 25 січня 2021 09:59

Перший ефір "Голосу країни": кого обрали зіркові наставники
8

22-річна Ірина Ебралідзе стала першою учасницею нового сезону "Голосу країни"
Фото: Instagram.com
Тьома Паучек приголомшив сучасною версією народного хіта
У ефірі проєкту виступив учасник гурту ONiONA  Олексій Мартиненко
Володимир Хоменко розвернув крісла трьох тренерів
20-річна киянка Юлія Вітранюк  ошелешила тренерів своїм голосом

Учора на телеканалі "1+1" відбувся 1-й ефір 11-го сезону вокального проєкту "Голос країни".

Через карантинні обмеження він дещо відрізнявся від інших сезонів. Була зібрана Zoom-аудиторія з різних країн світу. Проте до глядацької зали запросили обмежену кількість глядачів з негативними тестами на коронавірус. За лаштунками з'явився робот, який подає учасникам мікрофон, вимірює температуру та дезінфікує руки.

Зірковими тренерами цього сезону стали Олег Винник, Тіна Кароль, MONATIK і Надя Дорофєєва. Наставники зізналися, кого хочуть до своїх команд. Отож, Олег Винник обиратиме рок-виконавців з фольклорним відтінком. Тіна Кароль шукає ті таланти, які б примножували українську музику. MONATIK обиратиме учасників, які готові експериментувати. Дорофєєва шукає сміливі, сучасні та трендові голоси.

Переможець шоу отримає квартиру в Києві

Під час ефіру оголосили, що переможець шоу отримає квартиру в Києві. Крім того, тріумфатор зможе виступити на музичному фестивалі Atlas Weekend. Таку ж можливість матиме і переможець онлайн-голосування на сайті Atlas Weekend.

У 1-й день сліпих прослуховувань виступили 11 учасників. 1-ю стала одеситка 22-річна Ірина Ебралідзе. Дівчина заспівала хіт Billie Eilish - No time to die та потрапила до команди Дорофєєвої.

Блогер з Чернівців Тьома Паучек приголомшив сучасною версією народного хіта "Гуцулка Ксеня". Голос хлопця вразив MONATIKа, тому продовжить боротьбу у його команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дан Балан представив кліп зі своєю експідопічною з "Голосу країни"

Серед учасників 1-го випуску був також рокер 28-річний Андрій Кудінов з Харкова. Він виконав пісню гурту SOAD – Aerials. Голос учасника розвернув крісла Тіни, Наді та Олега. Але хлопець обрав своїм наставником Винника.

Наймолодшою учасницею шоу стала 16-ріна Юлія Кирик. Дівчина з дитинства дивилася шоу зі своєю бабусею. Учасниця вирішила підкорити сцену піснею MONATIK та The Hardkiss "Кобра". На жаль, жоден тренер не взяв Юлію до своєї команди, але закликали її працювати над собою і приходити на шоу наступного року. Також не вдалося пройти "сліпі прослуховування" 27-річній Марині Беліцькій. Аби не засмучуватись, учасниця попросила тренерів заспівати разом із нею відому пісню Shocking Blue – Venus.

Психолог з міста Ірпінь 22-річний Володимир Хоменко виконав хіт The Weeknd та розвернув крісла 3 тренерів, але вирішив йти в команду MONATIKа.

Киянка 20-річна Юлія Вітранюк ошелешила тренерів своїм голосом, виконавши хіт гурту "ДахаБраха" і розвернувши Тіну Кароль, Олега Винника та MONATIKа. Дівчина продовжить боротьбу у команді Кароль.

В ефірі проєкту виступив учасник гурту ONiONA Олексій Мартиненко. 10 років тому він дійшов до прямих ефірів 1-го сезону "Голосу". Зараз артист заспівав хіт із свого колишнього репертуару – "Вода". Утім, йому не вдалося розвернути крісла наставників.

Ще однією учасницею стала Альона Левашова. Вона заспівала хіт Мichael Jackson — Earth Song. На останніх секундах усі тренери розвернули свої крісла, але вона обрала Дорофєєву.

Зіркові тренери пошкодували, що не розвернулися на спів колишнього військового СБУ 29-річного Олександра Барлебена. Чоловік розповів, що після того, як він побачив, що таке війна та побував на межі, зрозумів, що не можна гаяти часу та почав займатися музикою. Тренери порадили Олександру приходити на шоу із українськомовною піснею.

Останнім на сцену вийшов соліст гурту "Сальто назад" 33-річний Саша Таб. Музикант зізнався, що через пандемію гурт завершив своє існування. Тому артист вирішив розпочати сольну кар'єру. Своїм голосом йому вдалося розвернути крісла MONATIKа та Дорофєєвої. Зрештою, він пішов до команди MONATIKа.

Наступний випуск шоу відбудеться в неділю, 31 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергію Бабкіну поставили страшний діагноз

Наступний випуск шоу "Голос Країни" відбудеться у неділю, 31 січня. Через карантинні обмеження 1-й ефір дещо відрізнявся від інших сезонів. Була зібрана Zoom-аудиторія з різних країн світу. Проте до глядацької зали запросили обмежену кількість глядачів з негативними тестами на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Перший ефір "Голосу країни": кого обрали зіркові наставники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі