пʼятниця, 18 листопада 2022 08:45

Оуену Вілсону – 54. Три незабутні ролі зірки романтичних комедій
10

18 листопада американському актору Оуену Вілсону виповнюється 54 роки. Його вважають одним із найталановитіших коміків Голлівуду, хоч він має за плечима і серйозні ролі у драмах, трилерах і філософських трагікомедіях.

Сьогоднішній іменинник знявся у понад 40 картинах і озвучив кілька анімаційних фільмів, серед яких "Тачки", "Незрівнянний містер Фокс" та "Індики". Однак Вілсон постійно повторює, що йому більше до вподоби не акторська майстерність.

Навіть рішення знятися в дебютній стрічці "Пляшкова ракета" разом з братом Люком актор не сприймав серйозним. Вілсон чудово проявив себе у написанні сценаріїв. І про професію сценариста він мріє більше, ніж про славу актора.

Зі святкової нагоди Gazeta.ua згадує найкращі ролі у фільмографії іменинника.

18 листопада американському актору Оуену Вілсону виповнюється 54 роки
Фото: eastnews.ua
Його вважають одним із найталановитіших коміків Голлівуду
Актор брав участь у фільмі "Диво"
18 листопада американському актору Оуену Вілсону виповнюється 54 роки
Вілсон з колегою Дженніфер Еністон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслані Писанці виповнилося б 57 років. Маловідомі факти й фото з життя зірки

Марлі та я, 2008

Драма є екранізацією роману Джона Грогена "Марлі та я: дивовижна історія про кохання та про життя з найжахливішим у світі собакою". Назва книжки відображає суть історії: Джон і Дженні (Дженніфер Еністон) – сімейна пара, яка переїхала до Флориди. Подружжя хоче мати дітей, але поки що бояться стати батьками і вирішують для початку завести собаку. Так у їхньому житті з'являється щеня Марлі. Він став повноцінним членом сім'ї і водночас найбільшим випробуванням у житті закоханих.

Опівночі в Парижі, 2011

Філософська комедія розповідає про сценариста Гіля Пендера – романтика і мрійника, переконаного, що він народився не в той час. Перед весіллям Гіл прилітає з нареченою до Парижа і вирушає вночі прогулятися на самоті французькими вуличками. Рівно опівночі він переноситься у минуле, де зустрічається зі своїми кумирами. У 1920-х він зустрічає і жінку своєї мрії у виконанні Маріон Котіяр. Гіл усвідомлює, що належить цьому часу і хоче залишитися тут назавжди.

Диво, 2017

У центрі сюжету – життя хлопчика Авґуста Пуллмана. З одного боку, він також, як і його однолітки, любить ходити на дні народження, розважатися, обожнює "Зоряні війни", грається із собакою. Однак Авґуст ніколи не ходив у звичайну школу, з ним кожного дня займалася матір. Хлопчик переніс 27 операцій через рідкісну генетичну помилку – в нього немає обличчя. Згодом хлопчик вперше йде у звичайну школу.

4 листопада американський актор, сценарист і режисер Меттью Макконаґі святкував 53-річчя.

Він популярний за ролями у стрічках "Інтерстеллар", "Весільний переполох" та "Вовк із Волл-Стріт" і "Супер Майк". Хоча спочатку він зарекомендував себе як головний герой романтичних комедій, та по-справжньому відкрив акторський потенціал у драматичних проєктах. А журнал People назвав Макконаґі найсексуальнішим чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Оуену Вілсону – 54. Три незабутні ролі зірки романтичних комедій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі