четвер, 15 серпня 2013 12:50

Знову наречена: Волочкова ніжилася із коханим у весільному номері і каталась на білій яхті
7

Фото: фото:instagram.com/volochkova_a

Після гастролей, балерина Анастасія Волочкова, прилетіла до Владивостока, до улюбленого Бахтіяру Салімова. Пара зустрічається вже півроку, і бізнесмен вирішив з нагоди їх річниці зробити Анастасії сюрприз.

Волочкова розповіла, як Бахтіяр здійснив подвиг, прилетівши до неї в Хабаровськ.

"Мы остановились в свадебном номере отеля "Моцарт", с пребывания в котором и начинались наши отношения, – рассказала Волочкова. – Все апартаменты были заставлены белыми розами и я почувствовала себя самой счастливой на свете, тем более после всего того ужаса, который мне пришлось испытать, побывав в затопленном Благовещенске".

Також коханий задарив Анастасію подарунками. Бахтіяр посадив кущ білих квітів, які подобаються Волочкової. Весь день закохані провели на розкішній яхті, а ввечері, в колі близьких друзів бізнесмена, повечеряли в шикарному ресторані

Анастасія досі ображена на журналістів, які розкритикували її фото в Амурській області. Тому Волочкова виложена нові знімки в Instagram.

"На фоне роз я вам больше нравлюсь?..(очень сомневаюсь..) Пролейте еще немного желчи.. Побольше. Чтобы цветочков прибавилось.."

Волочкова у міні-спідниці каталась у ковші бульдозера і на гумовому човні

Незважаючи на всі сюрпризи коханого, Анастасія не думає про весілля, так як вважає, що штамп у паспорті не головне.
.

Зараз ви читаєте новину «Знову наречена: Волочкова ніжилася із коханим у весільному номері і каталась на білій яхті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі