вівторок, 05 грудня 2017 12:48

Open Kids - діти, які зібрали два SOLD OUT в один день

Автор: Прес-служба
 

2 грудня відбулося два сольних концерти гурту Open Kids. На кожному з них був аншлаг.

"До нас на концерт приходять не тільки діти. Це завжди сімейний похід. Доросла аудиторія також знає і співає наші пісні. Багато зірок українського шоу-бізнесу приходять зі своїми дітьми, їхні діти слухають Open Kids і намагаються не пропускати наші виступи", - коментує продюсер групи Юрій Петров.

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Послухати гурт з своїми сім'ями прийшли ведучий Анатолій Анатоліч, Omut, Big Boss, Dilemma, група Play, SunFrancisco, продюсери телеканалів і радіо і головні редактори видань.

У шоу взяли участь кілька десятків дітей-танцюристів. Серед них були професіонали акробати. Вік наймолодшого учасника танцювального балету стартував від 6 років. Також на одній сцені з Open Kids виступили два нових музичних проекта від Open Art Studio - DETKI і Nebo5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Open Kids позмагались в танцях з брутальними хлопцями

"Нелегко було вийти на сцену двічі з перервою всього у 40 хвилин, але це того варте. Нас прийшли підтримати наші друзі, артисти і навіть наші вчителі. Ми вважаємо, що зі своїм завданням впоралися, так що чекаємо тепер всіх рівно через рік на нашому сольному концерті в Stereo Plaza. Багато хто не зміг потрапити на наш концерт в цьому році, так як за місяць квитки всі були розпродані, тому в наступному році потрапити точно зможуть всі бажаючі. А навесні ми вже вирушаємо в тур по Україні", - коментує група Open Kids.

Концертний тур гурту почнеться 23 лютого і пройде у дев'яти містах України. Фінал відбудеться в Києві в червні в рамках всеукраїнського фестивалю Bashka Kids 2018.

Зараз ви читаєте новину «Open Kids - діти, які зібрали два SOLD OUT в один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі