понеділок, 12 листопада 2012 09:32

Онук дав в око Михайлу Боярському

Онук дав в око Михайлу Боярському
Але за окулярами синяка на обличчі народного артиста не видно Фото: GLOBAL LOOK press

Актор Михайло Боярський не так давно отримав в око. Хоча за окулярами синяка на обличчі народного артиста не видно, але факт залишається фактом.

Знаменитий артист в даний час поглинений вихованням свого маленького онука Андрія. Однак, за словами артиста, під час спілкування з малюком йому довелося зіштовхнутись з невеликими труднощами.

Справа в тому, що син Лізи Боярської і Максима Матвєєва зростає неймовірно шустрим хлопчиком і крутиться так, що нещодавно вдарив дідуся в око. Але за окулярами синяка на обличчі народного артиста не видно.

Михайло Боярський з радістю розповідає про улюбленого онука. Не так давно малюкові виповнилося півроку.

Знаменитому дідусеві вже дуже хочеться, щоб маленька Андрій продовжив справу акторської сім'ї і став артистом в третьому поколінні. Незважаючи на те, що син Лізи Боярської не успадкував знамените прізвище, народившись Матвєєвим Андрієм Максимовичем, зоряний дідусь абсолютно на це не в образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Боярський приховує серйозну хворобу

Боярський обожнює онука. Його влаштовує абсолютно все, що пов'язано з хлопчиком. На думку знаменитого Д'Артаньяна ім'я, як і по батькові та прізвище, дитині безумовно дуже підходять. Він вважає, що ім'я внука звучить дуже гордо.

Хлопчик завжди дуже тішить Михайла Сергійовича. І завдяки своїй безмежній любові до сина Лізи Боярський прощає малюкові всі витівки і примхи.

Зараз ви читаєте новину «Онук дав в око Михайлу Боярському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі