четвер, 15 березня 2018 15:55

Оля Полякова розповіла, від чого помер її батько

Оля Полякова розповіла, від чого помер її батько
Оля Полякова

Співачка Оля Полякова стала героїнею соціального проекту "Обіцяй собі берегти себе", головний меседж якого - "Сходи до мамолога - збережи життя". Артистка закликає всіх жінок України усвідомити особисту відповідальність за своє здоров'я.

"Про таку проблему, як онкозахворювання потрібно говорити, привчати кожного до усвідомлення особистої відповідальності за своє здоров'я і допомагати нашому суспільству формувати культуру профілактики раку молочної залози і її діагностики на ранній стадії. У нас же ж люди біжать в лікарні, коли вже болить. Ось якби мій батько, який також помер від онко, раніше почав лікуватися і вчасно прооперувався, він би ще жив. Тому потрібно обов'язково хоча б раз на рік перевірятися: чоловікам здавати ПСА, в той час як жінкам ходити в профілактичних цілях до мамолога та гінеколога", - розповіла Оля Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Був упевнений, що одужає" - попрощалися з журналістом Олесем Терещенком

Нагадаємо, "Обіцяй собі берегти себе" - соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. До проекту були залучені такі відомі українки, як ведучі Василіса Фролова, Ірина Блохіна, Аніта Луценко, співачка Джамала, актриса Ольга Сумська та інші.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова розповіла, від чого помер її батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі