неділя, 13 грудня 2015 11:55

Оля Полякова "осідлала" коня ручної роботи за 5 тисяч доларів
8

Фото: Secret Service

Нещодавно співачка Оля Полякова виступила з сольним концертом у Києві. Під час одного з номерів "осідлала" дискоконя на сцені. Вартість реквізиту 5 тисяч доларів.

Кінь виготовлений повністю вручну з металу та гіпсу. Авторство належить українській компанії Obertynskyi design. 3 людини працювали протягом 3 тижнів над об'єктом. Щоб кінь вийшов об'ємним, власноруч вклеювали у гіпс 12 тисяч дзеркальних квадратиків 2x2.

"Якщо комусь здається, що виготовити дискоконя легко, то спробуйте самі. По-перше, потрібно зварити з арматури каркас, потім виліпити силует коня і тільки після цього повністю обклеїти маленькими дзеркалами. Це дуже кропітка та довготривала робота, яка, потребує, у тому числі, і фінансових вкладень. Це не просто кінь, а справжній дискокінь, створений із дзеркал за технологією виготовлення дискошарів, якими зазвичай прикрашають нічні клуби", - говорить артистка.

Коня Поляковій створили спеціально для шоу. Співачка планує і у майбутньому залучати його у свою шоу-програму.

Кінь і не тільки дзеркальний є важливим символом у шоу зірки. Він проїхав з нею весь тур "Шльопали шльопки". Кінь втілює феміністичну тему у творчості зірки.

"Ні для кого не секрет, що кожна жінка бажає, щоб поряд був Він – сильний і сміливий. Оскільки у нашому шоу беруть участь лише дівчата, кінь – це, з одного боку, уособлення чоловіка, а з іншого – втілення феміністичної теми про те, що справжня жінка і коня на бігу зупинить, і в палаючу хату увійде. Це все про мене. Я цього коня зупинила і примусила працювати у своєму шоу. - усміхаючись говорить співачка.

Полякова не приховує, що з конем у неї дуже теплі стосунки.

"Оскільки кінь – це Артемій Чирков, мій найвідданіший та найулюбленіший менеджер, то, звісно, я ставлюся до нього з особливою ніжністю та пієтетом. Мене з цим "конем" пов'язують трохи більше, ніж просто робочі стосунки" - каже зірка.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова "осідлала" коня ручної роботи за 5 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі