субота, 09 березня 2019 12:51

Олена Шоптенко розповіла про стосунки з чоловіком

Олена Шоптенко розповіла про стосунки з чоловіком
Головний хореограф проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко поділилася подробицями свого приватного життя. Фото - clutch.ua

Головний хореограф проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко поділилася подробицями свого приватного життя.

Про свої стосунки з чоловіком та святкування 8 березня вона розповіла в інтерв'ю виданню Viva.

За словами Олени Шоптенко, 8 березня в їхній родині не відзначають. Її чоловік Олексій радує її подарунками без будь-яких приводів і навіть жартує про це.

"У чоловіка є улюблений жарт. Він постійно запитує, що подарувати мені на свята з того, що він не дарував в звичайні дні. 8 березня ми не святкуємо, але чоловік придумує, чим мене порадувати", - розповіла зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко розповіла, чи привітав її Дікусар після народження первістка

До того ж Олексій любить квіти і часто їх дарує своїй дружині.

"Квіти - це завжди гарна ідея. Мені, напевно, пощастило, мій чоловік любить квіти, тому часто дарує їх, і вони практично завжди є у нас вдома. Що стосується знаків уваги на 8 березня, то я сподіваюся, що дарувати один одному позитивні емоції ніколи не стане пережитком минулого", - додала Олена Шоптенко.

Також хореограф зізналася, що чоловік її ласкаво називає хом'ячком і це їй дуже подобається.

"Що стосується зворушливих компліментів, то через мої круглі щічки чоловік часто називає мене Хомою або хом'ячком. Це дуже зворушливо для мене", - зазначила вона.

Головний хореограф проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко хоче, щоб син та чоловік мали якомога більше спільного. Вона має дуже гарні стосунки з першим сином чоловіка, Віталіком.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко розповіла про стосунки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі