пʼятниця, 18 жовтня 2019 16:37

Олександр Кривошапко здивував шанувальників новим стилем

  Кривошапко випустив нову пісню. Фото: прес-служба
Кривошапко випустив нову пісню. Фото: прес-служба

Співак Олександр Кривошапко презентував трек "Манит". Композиція про любов виконана в новому для виконавця стилі. До цього Кривошапко працював в жанрі кросовера.

"Я, як людина не позбавлена духу авантюризму, вирішив спробувати себе в невластивому для мене раніше стилі виконання і взяв в роботу дуже сучасний матеріал. Першою композицією стала пісня "Манит". Її назва виявилася символічною, так як мене реально вабить нове і не випробуване мною в різних музичних напрямках. Я ще досить молодий і перебуваю в постійному пошуку", - розповідає Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не втримав: Леді Ґаґа оконфузилася в обіймах фана

Автором слів і музики стала Ольга Бажана, яка працює з багатьма артистами СНД. Саунд-продюсером виступив Михайло Кошовий, відомий своїми роботами з Ані Лорак, LOBODA, ALEKSEEV, Alyosha.

Також Олександр Кривошапко анонсує вихід нового альбому на початку наступного року.

На честь українського гурту MOZGI назвали зірку в космосі. Символічно, що зірка з'явилася в Українському астрономічному каталозі в день виходу ювілейного 5 альбому групи.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кривошапко здивував шанувальників новим стилем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі