пʼятниця, 22 вересня 2017 11:19

Олег Винник розповів, як почав займатися музикою
6

Олег Винник
Фото: Прес-служба
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник

Співак Олег Винник вперше на вітчизняну сцену вийшов з 15-річним багажем виступів за кордоном. Коли і за яких обставин артист зацікавився музикою, Олег Винник розповів в інтерв'ю тижневику "Арт-мозаїка".

Співак прикрасив обкладинку свіжого випуску видання, а також поділився з журналістами дитячими спогадами:

"Років в 13-14 я мріяв про мотоцикл. Просив батьків купити хоча б мопед, а вони навідріз відмовилися йти у мене на поводу. Пам'ятаю, навіть влаштував протест з голодуванням. Тоді-то мама і подарувала мені гітару, щоб відвернути від нав'язливої ​​ідеї . Вже через рік я самостійно освоїв інструмент, почав грати в групі. З тих пір не можу уявити своє життя без музики. Вона втілює собою любов, яку можна передати людям", - говорить Олег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник розповів про кохання з першого погляду

Більшість своїх пісень артист пише в Берліні на власній студії, в творчому процесі цінує спокій і тишу.

"Я гостро реагую на зовнішні подразники, всілякі звуки. Також не люблю працювати поспіхом. Хоч іноді стислі терміни і можуть посприяти продуктивній роботі, в цілому для мене важливий творчий комфорт. Пісні приходять до мене з певними емоціями і ситуаціями. Коли в моєму житті щось відбувається, я записую начерки майбутньої композиції в мобільний. Потім на студії відтворюю ідею, що зародилася раніше . Тому, щоб в точності передати той посил, який я спочатку задумав, мені необхідно максимально зосередитися ", - ділиться співак.

В інтерв'ю Олег Винник розповів про найбезглуздіші чутки, які про нього поширювали в мережі. Зокрема, про те, що йому приписували дружбу з родиною президента і участь у бандитському угрупуванні. А також відповів на запитання, який подарунок для нього став дорожче матеріальних цінностей. "Любов. Що може бути краще того, коли людина віддає тобі себе на все життя?", - прокоментував артист.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник розповів, як почав займатися музикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі