пʼятниця, 01 грудня 2017 17:35

Оксана Марченко розповіла про своє життя за кадром нового проекту - "Час будувати"

Оксана Марченко розповіла про своє життя за кадром нового проекту - "Час будувати"
Телезірка Оксана Марченко поділилась своїм секретом краси та здоров'я

Вже на цьому тижні стартує нове реаліті-шоу на телеканалі "Інтер" - "Час будувати". Подробицями свого життя за кадром з читачами "КП" в Україні поділилася ведуча нового проекту Оксана Марченко. Розповіла вона в інтерв'ю і про свою сім'ю.

Старший син Оксани вчиться в школі Paris School of Business, закінчує бакалаврат і збирається продовжувати навчання в магістратурі. "Але після закінчення своєї освіти він хоче працювати і жити в Україні, тому що для себе давно відповів на це питання", - підкреслила ведуча.

"Даша вчиться в школі в Києві, цікавиться танцями, грає на гітарі, співає, веде звичайне життя школярки її віку з усіма наслідками, що випливають - екскурсії, шкільні друзі, коло інтересів досить велике. Ми всіляко підтримуємо її зі свого боку", - розповіла Оксана Марченко.

Своїх дітей вона вчить бути толерантними і демократичними, а також поважати чужу думку, "навіть якщо вона кардинально відрізняється від вашої".

"Якщо їм потрібна допомога, вони звертаються за порадою. Але якщо я чую, що "я сама або я сам", то намагаюся не втручатися. Вони знають, що на нашу з татом допомогу завжди можуть розраховувати", - підсумувала Оксана.

Улюблениця мільйонів зізналася, що їй подобається "коли чисто і красиво". "Мені подобається декорувати будинок, коли є якісь приводи або свята. Я завжди хотіла, щоб людей, які до мене приходять, оточував затишок. Зараз приголомшливий період, наближаються новорічні свята, і у нас є ялинка, яку прикрашаю тільки я вже багато років", - розповіла Оксана Марченко.

Також телезірка відкрила свій секрет краси та здоров'я: "Фітнес, біг, плаваю багато, займаюся з тренером, не вживаю алкоголь, цукор, не курю, багато ходжу пішки - 5-7 км щодня". Але головним секретом вона вважає вміння радіти життю. "Отримую задоволення від усього, що бачу, дуже люблю людей і не звертаю уваги на чужі недоліки", - зізналася Оксана Марченко.

Нагадаємо: в суботу, 2 грудня, о 20:30, стартує нове реаліті-шоу телеканалу "Інтер" з Оксаною Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Марченко розповіла про своє життя за кадром нового проекту - "Час будувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі