пʼятниця, 16 травня 2014 21:19

Оксана Байрак відмовилась від м'яса - режисерка відвідала святі місця і скупалась в річці Йордан
4

Фото: Фото надані Владом Громовим

Королева мелодрам Оксана Байрак тиждень провела у розкішному 5-зірковому готелі, що на березі Мертвого моря. Травневий відпочинок провела вперше в Йорданії за порадою друзів.

"Я стільки чула про чудодійну силу Мертвого моря, що вирішила спробувати на собі обгортання і маски з лікувальної грязі. Друзі, з якими я відпочивала, жартували: "Хочеш так омолодитися, щоб повернутися до Києва взагалі немовлям?, - говорить Оксана. - Спробувала екзотичні масажі тайських майстринь. Не оминала спа-центри і щоранку бігала оливковими алеями".

Режисерка, будучи на зйомках в Одесі, виключила зі свого раціону м'ясо. На відпочинку теж вирішила не змінювати улюбленим рибі і овочам.

Серед тижня скупалась у річці Йордан, де хрестили Ісуса Христа. У світлій довгій сорочці тричі занурилась під воду.

"Обряд обмивання. Відчуття космосу. Це неймовірно і здається стала ще більш світлою. Хоча куди ще світліше. Потім пішла в православний храм святого Іоанна Предтечі. Залишила записку з проханням добра, миру і взаєморозуміння між людьми" - сміється Байрак.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Байрак відмовилась від м'яса - режисерка відвідала святі місця і скупалась в річці Йордан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі