пʼятниця, 09 липня 2021 23:55

Оголосили ім'я першого учасника нового сезону "Танців з зірками"

Починається робота над п'ятим сезоном танцювального шоу "Танці з зірками", що виходить на телеканалі "1+1".

Сьогодні розпочався традиційний щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону передаватимуть танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Автор: instagram.com/jamalajaaa
  Джамала стане учасницею шоу "Танці з зірками"
Джамала стане учасницею шоу "Танці з зірками"

Стало відомо, що першою учасницею стане співачка Джамала. Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Та ще коза": Оля Полякова з "клонами" презентувала новий кліп

"Цей рік для мене - новий етап, повний експериментів і випробувань. У ньому стільки всього, що я ніколи не робила раніше! Я ніколи не танцювала професійно, не займалася з тренером. Хоча ті, хто був на моїх концертах, підтвердять - я обожнюю висловлювати свої слова, музику рухами. Я танцюю кожну свою емоцію руками, ногами, як вмію, як мені підказує тіло. Але у мене буде шанс навчитися, вивести танцювальні скіли на новий рівень, адже я-учасниця нового сезону шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1+1. Звичайно, будуть злети і падіння. Але буду дуже чекати, що ви мене підтримаєте у всіх моїх проявах. До зустрічі на танцях", - написала Джамала про свою участь в "Танцях з зірками".

Зі свого боку артистка передала виклик співакові Фаготу. Чи прийме він естафету поки невідомо.

Артистка 37-річна Джамала знялася у відвертій фотосесії. Зірка позувала без бюстгальтера. На серії світлин, опублікованій в Instagram, співачка постала в білих джинсах, кросівках і піджаку пудрового кольору. Спокусливий образ доповнила прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили ім'я першого учасника нового сезону "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі