пʼятниця, 19 жовтня 2018 15:08

Обкладинку Playboy вперше прикрасив чоловік

У жовтні 2017-го випуск чоловічого глянцю Playboy вперше в історії прикрасив чоловік. Ним став засновник видання Г'ю Гефнер, який помер у вересні торік. Знімок був зроблений фотографом Ларрі Гордоном у 1965-му.

"На згадку про Г'ю Гефнера, в нашому листопадовому випуску згадуємо життя американської ікони", - прокоментували фотографію.

91-річний Г'ю Гефнер помер 27 вересня в оточенні своєї родини у власному будинку.

Гефнер працював редактором журналу Shaft, потім – у відділі реклами журналу Esquire. На позичених у інвесторів i матері 9,6 тисячі доларів запустив журнал Stag Party – "Похмілля". Згодом перейменував його на Playboy – "Гультяй".

Автор: Politeka
  Засновник Playboy був тричі одружений
Засновник Playboy був тричі одружений

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не зрадив жодну з дружин. Зате після розлучення йшов у страшні загули"

"Ще в армії я побачив, який успіх у чоловіків мають картинки оголених жінок. Хотів створити журнал такий, як Esquire, але динамічніший, відвертіший, розкутіший і сексуальніший. Де б замість фотографій породистих коней і джентльменів були знімки оголених дівчат", - згадував засновник видання.

Перший номер журналу Playboy вийшов в грудні 1953 року, а його обкладинку прикрасила актриса Мерілін Монро.

"Я – хороший коханець. У мене велика практика. Мав більше тисячі жінок. Були часи, коли в ліжку зі мною спали шість чи вісім дівчат. Після 70 років так само потребую цього кілька разів на тиждень. Добре, що є віагра. Ця таблетка стирає межу між молодістю й старістю", - розповідав Гефнер.

Автор: Politeka
  Г’ю Гефнер та його третя дружина, модель Крістал Гарріс
Г’ю Гефнер та його третя дружина, модель Крістал Гарріс

Засновник Playboy був тричі одружений. У нього лишилось четверо дітей.

На початку 1960-х Гефнер створив телешоу "Пентхаус Плейбоя", купив особняк, відкрив перший клуб Playboy у Чикаго. У компанію Playboy Enterprises входило книговидання, модельне агентство, звукозаписна і кіностудія.

Зараз ви читаєте новину «Обкладинку Playboy вперше прикрасив чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі