вівторок, 01 грудня 2015 16:41

Нову пісню Могилевської написав Макс Барських

Автор: Прес-служба
 

Макс Барських, колишній учень Наталії Могилевської, сьогодні кращий артист року за версією М1 Music Awards, проявив себе не тільки як співак, але і як композитор. Макс написав Наталії пісню в стилістиці її перших альбомів, розмістивши в тексті образи і знакові фрази з різних пісень і альбомів Наталії Могилевської кінця 90-х початку 2000-х років. Свого часу Макс був шанувальником перших альбомів співачки, добре знайомий з її творчістю і тому пісня вийшла легко.

"Я з великим трепетом писав пісню для Наташі, адже вона зіграла значну роль у моєму житті. Працюючи над треком, я орієнтувався на той творчий період, коли я закохався в неї як у співачку. Тому звучання пісні має легкий присмак світлої ностальгії. Мені здається, що пісню високо оцінять в першу чергу найвірніші прихильники співачки, які з нею з першого дня її запаморочливої ​​кар'єри", говорить Макс Барських.

"Дуже зворушливо Максим мене записував на студії і говорив мені "Так не роби, роби так як Наталя Могилевська (сміється). Ця пісня викликала у мене вихор емоцій: романтичних, ностальгічних і радісних одночасно. Тому що вона дійсно схожа на мої перші альбоми, на переживання того часу, на чистоту, щирість і безпосередність з якою тоді молодий український шоу-бізнес писав свої треки. Ми втомилися від суєти, наслідування і погоні за успіхом і матеріальними цінностями. Мені хочеться вірити, що настав час, коли простота, щирість знову увійшли в моду", - Наталія Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Нову пісню Могилевської написав Макс Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі