неділя, 28 травня 2017 10:55

Не треба вішати на нього всі гріхи: Джамала відреагувала на витівку Седюка на Євробаченні

Не треба вішати на нього всі гріхи: Джамала відреагувала на витівку Седюка на Євробаченні
Виступ Джамали на Євробаченні у Києві Фото: КП-Владимир

Джамала чекає пояснень від охорони в залі, де проходило Євробачення. За словами співачка, Віталій Седюк, який оголив сідниці під час її виступу, злякався її реакції більше, ніж вона б мала його.

Про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я все побачила, він злякався більше, що мені все одно, я співаю свою пісню, несу меседж, який мені потрібно. Він не зрозумів, чому я не злякалась. Я робила свою справу, у мене прем'єра пісні, я співаю у камеру, а що робила охорона, якої було багато, що вони робили в цей момент? Мене цікавить це питання і я буду з цим розбиратися. Він мене міг штовхнути, вдарити і т.д. Я робила свою справу, а вони ні. Вони не захистили мене, а мали, їх була сотня охорони біля сцени. Вони дали йому 30 секунд пробігтися, це теж поганий момент, який треба визначити, хто винен і виний є, і не пранкер. Не треба вішати на нього всі гріхи. Ви упустили цей момент і маєте відповісти", - говорить Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала надихнулась весільною сукнею Кейт Міддлтон

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід за оголення сідниць на сцені Євробачення-2017 пранкеру Віталію Седюку. Його відпустили із судової зали.

Зараз ви читаєте новину «Не треба вішати на нього всі гріхи: Джамала відреагувала на витівку Седюка на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі