пʼятниця, 14 травня 2021 10:20

"Називають відьмою" - співачка Navka розповіла, як знімають кліпи

Артистка 33-річна Марина Тимофійчук, яка має сценічне ім'я Navka, торік презентувала проєкт "Україна в піснях". До нього входять 13 кліпів на народні пісні, які відзняли за 13 тижнів у різних куточках країни.

Чому знімальна команда називає співачку відьмою і як артистка налаштовується на робочий процес, розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"Перед виступами чи зйомками кліпу маю певну звичку. Коли маю сумніви, кліп до кінця не підготовлений або занадто мало часу для його створення - це для мене завжди як стимул. Маю таке правило: ніколи не боятися і робити крок уперед.

Ще мені треба мінімізувати той час перед виходом на сцену: бути активною чи багато спілкуватися. Інакше - серце довго колотить", - поділилася артистка.

Navka зазначила, що її постійно переслідує містика.

"Мене навіть називають компліментом "відьма". Коли знімали проєкт "Україна в піснях", майже щоразу перед зйомками переглядали погоду. Синоптики прогнозували дощ, зливу чи урагани. Приїхали в Кам'янець-Подільський, а прогноз погоди, який за день до цього показував зливу, не здійснився. Щойно відзняли кліп, поїхали - і за нами дощі почалися.

Автор: надане піар-агентом артистки
  Артистка під час знімального процесу отримувала травми
Артистка під час знімального процесу отримувала травми

Якось заради зйомок вилізли на гору Біла Кобила, бачимо, що Чорну гору різко затягнула пелена. І от недалеко від нас іде дощ. Частина команди, яка залишилася внизу, пише нам, що палатки затопило і ллє як з відра. А я ще з двома дівчатами почала "відганяти" дощ. На нас потрапило буквально декілька крапель", - згадала співачка.

Артистка під час знімального процесу отримувала травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyosha випустила кліп у середньовічному стилі

"Це трапилося під час зйомок кліпу "На камені ноги мию". Мене прив'язали на спеціальне спорядження для того, щоб я ніби літала в повітрі й ходила по стіні. Запевняла всіх, що витримаю і мені не треба нав'язувати ніякі накладки на стегна. Мене підняли на Коростишівському каньйоні на висоту десь 15 метрів. Спорядження ховалося під сукнею. За годину зйомок воно вп'ялося мені в ноги. В один момент я ще й зірвалася, через що в мене ноги подряпані були", - поділилася Тимофійчук.

Співачка 33-річна Navka, справжнє ім'я якої Марина Тимофійчук, почала займатися вокалом у 14 років. Популярність здобула після того, як артистка 2019-го взяла участь у шоу "Х-фактор". Торік презентувала проєкт "Україна в піснях", до якого входять 13 кліпів на народні пісні.

Зараз ви читаєте новину «"Називають відьмою" - співачка Navka розповіла, як знімають кліпи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі