середа, 13 червня 2012 11:32

Наталя Могилевська п'ять років виховувала трьох чужих дітей

Останні п'ять років співачка Наталя Могилевська була в сімейних відносинах з бізнесменом Єгором Долініним і виховувала його трьох дітей. Саме через бажання не травмувати їх Наталя не хотіла афішувати свої стосунки і рідко з'являлася з чоловіком на людях.

"На другий-третій день знайомства ми сіли з ним у літак і полетіли в найближчу теплу країну, в Емірати. Зняли номер, гуляли і годинами розмовляли, говорили просто захлинаючись! Кожен розповідав про своє життя в усіх подробицях: що і коли було, що любимо, а що ні, чого хочемо. І з кожним днем закохувалися одне в одного все більше і більше. Повернувшись до Києва, Єгор зняв квартиру на сусідній вулиці", - розповіла співачка журналу Viva.

Згодом Наталя зняла двоповерхову квартиру і вся сім'я поселилась разом.

"В цьому будинку ми вперше оселилися всі разом: мама Єгора, три його дочки, я і весь мій величезний сценічний гардероб, який зайняв окрему кімнату", - каже Наталя.

Так тривало доти, поки Долінін не втомився від способу життя Могилевської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевській набридло, що їй приписують різні романи, бо кохає вона єдиного

"Єгор став часто ображатися, говорити: "Мені тебе не вистачає. Твій шоу-бізнес всюди! Я не хочу приходити додому і бачити, як тобі роблять зачіску і макіяж стилісти і візажисти, а на кухні сидить адміністратор. У мене немає відчуття дому". Виникло напруження. І я прийняла інше рішення: "Добре. Давай я разом зі своїм гардеробом поживу окремо і весь свій шоу-бізнес приховуючи з собою. Спробуємо жити так", - ділиться вона.

Згодом Долінін купив Наталі квартиру поруч з їхньою: "У цих квартирах по сусідству ми прожили найдовший і, можливо, найщасливіший період. Ми серйозно подумували про те, щоб подати заяву в загс, я дуже хотіла дитину...".

По суті, стверджує Могилевська, її стосунки з Долініним можна визначити так: "Єгор - людина, яка живе сьогоднішнім днем, він хоче бути щасливим зараз. Хоче, щоб тут, сьогодні ж увечері йому було добре і тепло, по-сімейному затишно. А я - людина, яка вічно живе завтрашнім днем, я постійно думаю про нові вершини, якісь нові величини, про завтрашні проекти. І в цьому, напевно, головна наше невідповідність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська повернулась до свого колишнього коханця

У свою чергу Долінін зізнався, що після зустрічі з Наталею він змінився, став зовсім іншою людиною, але врешті "одного разу я зрозумів, що у мене набагато більше часу для дозвілля, ніж у неї. І весь свій вільний час я хочу проводити з дітьми та коханою жінкою. А її дуже часто немає поруч. Вона постійно зайнята ... У чому ж тоді сенс стосунків?"

"Зараз, коли наші стосунки вже закінчилися, я розумію: у неї просто таке життя - інше, не завжди зрозуміле мені. Коли ми були разом, мене зачіпало, що я завжди роблю вибір на користь Наташі, часто наступаючи собі на горло. Мені здавалося, вона повинна чинити так само. Вона ж просто залишалася вірною собі. І залишилася такою досі", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська п'ять років виховувала трьох чужих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі