пʼятниця, 13 жовтня 2017 13:57

Наталка Карпа разом з героєм АТО записали пісню, присвячену матерям військових

Автор: Прес-служба
 

Співачка Наталка Карпа разом з чоловіком, героєм АТО Євгеном Тереховим записали пісню, присвячену матерям військових. Авторами тексту є Любов Харченко і Ніна Івашкевич.

На створення композиції артистку також надихнули враження від зустрічей з військовими у шпиталях, матерями військовополонених та зниклих безвісти.

Автор: Прес-служба
 

"Подорожуючи з чоловіком Україною, я неодноразово зустрічалась з його бойовими друзями - це один світ, але коли ти спілкуєшся з їхніми дружинами, матерями, сестрами - заглядаєш у їх очі, чуєш розповіді про хвилини відчаю та розпачу, про моменти коли ти не знаєш, що з твоєю близькою людиною - це зовсім інший світ. Таким жінкам треба ставити пам'ятник", - прокоментувала Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Карпа зняла кліп на березі Індійського океану

Музичним продюсером треку став Андрій Бакун, який залучив до співпраці гітариста Володимира Оленського.

У відео до пісні "Матерям" були використані архівні матеріали добровольчого батальйону "Кривбас" та відео, відзняті на передовій режисером та журналісткою Вірою Яворською.

Співачка Наталка Карпа разом з чоловіком Євгеном Тереховим з'їздила у весільну подорож в Париж. У найромантичнішому місті світу співачка не лише насолоджувалась медовим вікендом, але й відзняла нову відеороботу на сингл "Плюс один".

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа разом з героєм АТО записали пісню, присвячену матерям військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі