субота, 23 травня 2015 23:34

Настя Каменських розповіла, що їй допомогло схуднути

Автор: glianec.com
 

Співачка Настя Каменських вразила змінами у зовнішності, у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла, що їй допомогло схуднути.

"У мене змінилося багато чого, я стала меншою і це не тільки спорт, а і моя сила волі і моє бажання. Тільки мета може змотивувати людину, - говорить Настя Каменських, -чотири роки тому я влазила у джинси і у мене тепер мета джинси і я їх час від часу міряю, переконана, що я не просто влізу в них через два місяці я стану і покажу, що сюди може влізти ще дві такі як я.

У мене вже стали втрачатися прихильники: чоловіки кажуть - не роби більше нічого, я думаю, що найголовніше, це має подобатися мені. Я не хочу втратити таку велику кількість ваги, я хочу набути м'язи, щоб бути не тільки апетитною а і рельєфною і гарною дамою".

Нагадаємо, нещодавно українські артисти виступили на масштабному концерті в пам'ять Андрія Кузьменка, Настя Каменських повідала, що , коли була маленькою не тільки не була фанаткою Кузьми "Скрябіна" і взагалі не розуміла його пісень.

"Мені дуже соромно, але він мені не подобався у дитинстві. Я все думала, чому у нього такий вульгарний текст, манера поведінки, і тільки, коли я подорослішала, то стала розуміти текст, пісні і познайомилась з Андрієм зрозуміла, що він Бог", - говорить Настя Каменських.

Читайте також: Він був з тих людей, яких 3 хвилини знаєш і вже друзі - зірки про першу зустріч з Кузьмою

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розповіла, що їй допомогло схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі