четвер, 29 березня 2018 16:38

Спадкоємиця модної імперії чекає дитину від найгарнішого злочинця

Спадкоємиця модної імперії чекає дитину від найгарнішого злочинця
Хлоя Грін народить Джеремі Міксу дитину

27-річна Хлоя Грін і 34-річний Джеремі Мікс готуються до народження первістка. Ці повідомлення з'явилися після того, як минулої неділі Грін, спадкоємиця багатомільярдного статку, в інтерв'ю Шарлотті Гріффіт розповіла про те, що вони з Міксом хочуть зробити наступний крок в своїх відносинах, в тому числі переїхати і створити сім'ю.

Самі закохані поки новину про швидке поповнення в сімействі не підтвердили. Інший же джерело стверджує, що вони поки лише планують стати батьками.

"Хлоя дуже хоче завагітніти прямо зараз. Вона вже перестала вживати алкоголь", - розповів інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найкрасивіший злочинець" підкорить світ моди

Інсайдер зазначив, що закохані отримали благословення від батьків Хлої, які деякий час назад поміняли свою думку щодо коханого доньки і прийняли його в сім'ю.

"Вони змирилися з тим, що він стане членом їх сім'ї", - повідомив він.

Про роман "найкрасивішого злочинця" і дочки власника Topshop стало відомо минулого літа, коли в мережу потрапили знімки з їхнього спільного відпочинку в Туреччині. До слова, на той момент Мікс був одружений зі своєю дружиною Мелісою (офіційно пара досі не розлучилася), у шлюбі з якою виховував трьох дітей (одну спільну і двох дітей своєї дружини).

Зараз ви читаєте новину «Спадкоємиця модної імперії чекає дитину від найгарнішого злочинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі