четвер, 17 грудня 2020 11:09

"Наряджати ялинку - це наш сімейний ритуал". Як Ілона Гвоздьова готується до свят
6

Переможниця "Танців з зірками 2018" Ілона Гвоздьова разом з сім'єю вже прикрасила святкове дерево.

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова вперше відзначає Новий рік в ролі двічі мами - 5-річної дочки Рії і 2-місячного сина Домініка. Свою ялинку сім'я Ілони наряджала в повному складі разом з чоловіком Іваном.

Хореограф прикрасила святкове дерево
Фото: надане піар-агентом танцюристки
Хореограф прикрасила святкове дерево
Хореограф прикрасила святкове дерево
Хореограф прикрасила святкове дерево
Хореограф прикрасила святкове дерево

"Наряджати ялинку - це наш сімейний ритуал, який всіх зближує. Це до сліз зворушливо. В процесі ми можемо з'їсти пару мандарин, цукерок, всі бігаємо, сміємося, веселимося, слухаємо музику. Вперше за 11 років спільного життя з чоловіком ми поставили штучну ялинку. Вирішили зробити ні мені, ні йому - вставили ще живі гілочки, щоб був такий живий справжній запах. Для мене принципово - красиво прикрасити ялинку. А з живою, на жаль, так виходить не завжди. Адже вона обсипається, гілки опускаються, іграшки скочуються. Тому я вирішила вже раз купити штучну, щоб вона щороку була однаково гарна. Новорічні іграшки ми не купували, у нас їх багато залишилося з минулих років. Але символ року Бик все ж купили. Також повісили новий оберіг на двері", - поділилася Гвоздьова.

Окрім кімнати, де стоїть ялинка, танцівниця ще любить святково прикрашати і інші кімнати в будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баба, знай своє місце: зіркові пари поділилися секретами спільного життя

"Також я ще прикрашаю всі кімнати, розвішую кольорові гірлянди, кульки, кожна кімната індивідуальна. У Рії взагалі є своя натуральна ялинка", - здивувала танцівниця.

Хореограф Ілона Гвоздьова поділилася з шанувальниками відвертим фото. Знімок дівчина опублікувала в Instagram. Вона позує проти дзеркала лише в рушнику.

Зараз ви читаєте новину «"Наряджати ялинку - це наш сімейний ритуал". Як Ілона Гвоздьова готується до свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі