вівторок, 23 жовтня 2012 12:22

"Нарешті життя починається" - Світлана Лобода не боїться 30-річчя

"Нарешті життя починається" - Світлана Лобода не боїться 30-річчя
Співачка впевнена, що в зрілому віці буде виглядати, як її мама Фото: delfi.ua

Світлана Лобода не шкодує, що їй виповнилося 30 років і що стільки життя вже позаду. Про це співачка сказала Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Мої подруги в день народження мені сказали: "Ласкаво просимо в клуб 30-річних". Я посміхнулася і зрозуміла, що ну ось нарешті життя починається. Моїй мамі зараз 56 років. Вона приголомшливо виглядає. У неї неймовірне почуття гумору і стільки позитиву, скільки вистачить на всю мою родину. Я впевнена, що в її віці я буду точно така ж, тому мені нічого не страшно", - зазначила Лобода.

За словами артистки, в її день народження дочка Євангеліна вивчила складну фразу.

"Нарешті моя манюня вивчила спільно три слова складних. Вона сказала: "Мамо, з днем народження вітаю, мамуле..." і "чка" у нас не вийшло. Це було дуже здорово і зворушливо. Ми всі розплакалися. Немає більшого щастя, ніж коли твоя дитина тебе вітає ось таким чином, дитина в півтора роки", - підкреслила Світлана Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Андрій нікуди не переїжджає, він працює разом зі мною" - Лобода про свій розрив з чоловіком

Співачка також поділилася, що чоловік Андрій Цар здивував її в день народження дуже цінними подарунками.

Зараз ви читаєте новину «"Нарешті життя починається" - Світлана Лобода не боїться 30-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі