середа, 19 квітня 2017 11:59

Найсексуальніша жінка розповіла, як бургери зробили її знаменитою
3

Шарлотта Маккини
Фото: bostoncommon-magazine.com
Шарлотта Маккини
Шарлотта Маккини

Найсексуальніша жінка за версією Men's Health Шарлотта Маккіні дала інтерв'ю ресурсу bostoncommon-magazine.com. Красуня знялась у відвертій фотосесії та розповіла про зйомки в кіно.

Зовсім скоро на екрани вийде рімейк серіалу "Рятувальники Малібу", в якому Шарлотта зіграла одну з головних ролей. Також зірка засвітилась у проекті Mad Families, де була партнеркою Чарлі Шина і Гарві Кейтела.

"Я граю сестру Чарлі Шина і дуже неврувала, коли прийшла на знімальний майданчик. Чарлі здоровий та надихає всіх навкруги. Навчив мене багатьом речам", - розповіла Шарлотта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсексуальніша жінка в екстремально короткій сукні прийшла на вечірку

В літку візьме участь у благодійному проекті Best Buddies Challenge.

"Я була залучена у цей проект з 15 років. Представники руху були у моїй школі і я бачила, що члени клубу чудово спілкуються, тому одного дня вирішила долучитись до них . Я стала волонтером і у мене лише гарні спогади. Робота у Best Buddies надихає мене!", - розповідає Шарлотта.

Після школи Шарлотта стала моделлю у Маямі.

"Я дивилась фото інших дівчат і думала, що теж так зможу. Я завжди хотіла бути у індустрії розваг. Неважливо що це: робота моделі чи акторство. Бренд Carl's Jr. вивів мене на міжнародну арену. Ми зробили два рекламних ролика, перший для Super Bowl і це було неймовірно. Я просто їла бургери цілий день, авжеж доводилося їх випльовувати, адже мені б було погано. Ми мали з'їдати близько 9 бургерів. Це запустило мою кар'єру і привело мене туди, де я зараз", - говорить Шарлотта.

"Бренд Guess обирав своїм обличчям таких талановитих жінок, як Анна Ніколь Смітт та Клаудія Шифер та інші. Для мене це значить дже багато, тому що я відчуваю, що це моє. Вони знають, як подавати жіночні форми і для мене це багато значить", - говорить про свою співпрацю з брендом Шарлотта.

Поговорила модель і про особисте.

"Я самотня і мені це подобається. Багато разів, коли я була у стосунках, я зосереджувалась на іншій людині дуже сильно. Тепер я сконцентрована на моїй роботі та собі", - говорить Шарлотта Маккіні.

Зірка зізналась, що не байдужа до прогулянок містом, Бостонських пейзажів та морепродуктів.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніша жінка розповіла, як бургери зробили її знаменитою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі