понеділок, 07 квітня 2014 13:25

На Вечірній квартал "хотів прийти Аваков, але так швидко їхав, що проїхав"
44

Фото: Олег Божко

В п'ятницю та суботу в столичному "Палаці Україна" студія Квартал влаштувала два концерти. Через революційно-політичні події в Україні виступи мали пройти ще в березні. Перед початком кварталовці разом з глядачами хвилиною мовчання вшанували пам'ять "Небесної сотні".

Із відомих на "Квартал" завітали дизайнер Андре Тан, шоумен дядя Жора, Ірина Блохіна з кавалером, якого назвала своїм героєм, футболіст київського "Динамо" Олег Гусєв, котрий нещодавно постраждав під час матчу з "Дніпром . Його глядачі привітали окремими оплесками. Із політиків в залі виднівся лише один — Микола Катеринчук. Видних регіоналів, які до подій на Майдані не пропускали жоден "квартал" цього разу теж не було.

"Хотів прийти Аваков, але так швидко їхав, що проїхав. Хотів прийти Кличко, але уступив своє місце Порошенку. Хотіли прийти відомі регіонали, але ми не змогли перенести концерт в Москву. До речі, регіонали, підніміть руку. Ні, дві, здавайтесь", - жартували кварталовці.

Після цього вони запропонували продовжити фрази. На двох екранів, що висять по обидва сектори, висвітлювались фрази. Першою була "слава Україні". Глядачі відповіли "героям слава". Третьою "Путін іди...". Глядачі хором сказали "на ху...". Після цього на екранах з'явився надпис "Тихо, в залі діти".

Із зірок виступили Потап і Настя Каменських, Микита Джигурда, Ольга Полякова.

Зараз ви читаєте новину «На Вечірній квартал "хотів прийти Аваков, але так швидко їхав, що проїхав"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі