вівторок, 14 січня 2014 15:57

"Ми всім серцем підтримуємо народ, а не владних чи опозиційних політиків" — "кварталівець" про події в Україні

"Ми всім серцем підтримуємо народ, а не владних чи опозиційних політиків" — "кварталівець" про події в Україні
Фото: lichnosti.net

Актор "Студії Квартал- 95" Олександр Пікалов, який зазвичай, грає Віктора Януковича, розповів, що його ранять події, які зараз відбуваються в Україні. Про це він поділився з Gazeta.ua.

"Те, що твориться сьогодні — не до сміху навіть нам, артистам. Але ми всім серцем підтримуємо народ, а не владних чи опозиційних політиків. Вони навіть не знають, що відбувається в країні. Наш колектив 3-4 рази за рік об'їжджає всю країну. Буваємо і на Заході, і на Сході, і в Криму. Тому якщо політикам цікаво, як живе їхній народ - хай підійдуть і запитають. І їздимо на автобусах, а не на "мерседесах", як вони. Тому знаємо, які в країні дороги і що люди їдять", - зазначив Пікалов.

При тому, за словами артиста, його громадянська позиція навряд позначиться на гастролях колективу.

"Ми більше по Україні гастролюємо, в Росії буваємо рідко. Я зараз не вважаю росіян братнім народом. Що в Німеччині, що в Москві - 90% людей в залі — українська діаспора. Тому Росія для мене від будь-якої країни нічим не відрізняється. Чи ходять на наші виступи російські політики — я не знаю. По-перше, вони мені не цікаві, а по-друге, я їх не ідентифікую. І взагалі, мені та країна нецікава", - зізнався артист.

Зараз ви читаєте новину «"Ми всім серцем підтримуємо народ, а не владних чи опозиційних політиків" — "кварталівець" про події в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі