четвер, 08 травня 2014 10:33

Моніка Левінські вперше за 16 років розповіла про життя після сексуального скандалу
2

Скандально відома Моніка Левінські
Фото: Mark Seliger exclusively for Vanity Fair
Екс-Президент Америки Білл Клінтон

Скандально відома Моніка Левінські розповіла виданню Vanity Fair про політичний скандал, який зруйнував політичну кар'єру президента Сполучених Штатів Америки і змінив її власне життя.

Моніка стверджує,що післе того скандалу в 1998 році вона страждає від принизливого ставлення до себе, все принижують її і звинувачують у тому, що вона заплямувала репутацію Білла Клінтона. За її словами, вона бажає допомогти іншим людям, які, можливо, опинилися в такому ж становищі, розповівши свою історію.

"Настав час закопати блакитну сукню", - заявила 40-річна Моніка, і відразу ж спростувала чутки, нібито Білл намагався заплатити їй за мовчання. Як заявляє жінка, наслідків своїх одкровень вона зовсім не боїться, хоча і не знає, до чого може привести її зайва чесність.

Моніка розповіла, що інтимні відносини між нею і президентом Америки не були примусовими.

Після цього скандалу Моніці скрізь відмовляли у влаштуванні на роботу. Ніхто не дивився на її дані, як фахівця через гучний скандал. Якщо їй і робили пропозиції про роботу, то всі вони припускали послуги інтимного характеру. Не було людини, яка б не знала про її інтрижку з президентом.

Моніка вирішила повернутися до давньої історії через самогубство Тайлера Клементі, гея з Університету Раджерс який не зміг впоратися зі скандалом навколо своєї персони і покінчив життя самогубством. Це дуже вразило маму Моніки. Жінка насилу пережила 1998 рік.

"В душі моєї матері змішався сором за мене, за мій вчинок і страх , що я можу ось так піти з життя, не впораюся з цим" - сказала Левінські.

Багато хто вважає, що поява Моніки саме зараз, перед президентськими виборами в 2016 році, запланована республіканцями, щоб очорнити Хіларі Клінтон, колишню дружину Білла і претендентку на пост президента. Клінтона іноді звинувачують в тому, що він, одружений бос, втягнув молоденьку дівчину в цей скандал і навіть намагався звалити на неї провину за те. Тим більше, що її життя після цього пішло під укіс, а Клінтон, хоч і позбувся підтримки виборців і власної дружини, все одно має кращий вигляд після скандалу.

Так само Моніка вирішила підучити американську співачку Бейонсе англійської мови. У своїй новій пісні Partition співачки є такі слова "He Monica Lewinsky - ed all on my gown " ("Він "Моніка Левінські" на моє плаття, де " Моніка Левінські" є дієсловом. Сама Моніка, користуючись нагодою, через видання подякувала співачці, що згадала про неї у своїй пісні.

"Спасибі, Бейонсе. Але, я думаю, правильно було б написати "Білл Клінтон на моє вбрання", - зіронізувала Левінські.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Левінські вперше за 16 років розповіла про життя після сексуального скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі