вівторок, 09 листопада 2021 14:22

Моніка Белуччі й Кайлі Дженнер: хто зі світових зірок носить вбрання українських брендів
5

Американська модель і мати найбагатшої людини світу Ілона Маска 73-річна Мей з'явилася на публіці у сукні-вишиванці від української дизайнерки зі Львова Юлії Магдич. Також її помітили у пальті від дизайнерки першої леді України Катерини Сільченко.

Маск обрала білу сукню під пояс із вишитим синім орнаментом та бежеве пальто. У цих образах побувала на світському заході в Катарі. Про те, що модель обрала українське, дизайнерки похизувалися на своїх сторінках в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Made of love❤worldwide🌍 (@yuliya_magdych)

Gazeta.ua підготувала, хто ще зі світових зірок носить одяг українських брендів.

Наймолодша мільярдерка світу й американська модель Кайлі Дженнер ще у серпні презентувала чергову колекцію косметики. У кампейні позувала в бікіні з 24-каратного золота. Його створила дизайнерка з Чернівців Наталія Феднер. А ще раніше Дженнер знімалася у трикотажному костюмі рожевого кольору від Феднер у рекламі Kylie Skin.

Італійська акторка Моніка Белуччі обрала для однієї з фотосесій сукню від українського бренду Litkovskaya. 2017 року одягнула чорне вбрання з яскравою червоною вишивкою цього бренду.

Американська модель і мати найбагатшої людини світу Ілона Маска Мей обрала пальто від дизайнерки першої леді України Катерини Сільченко
Фото: instagram.com/katyasilchenko
Італійська акторка Моніка Белуччі обрала для однієї з фотосесій сукню від українського бренду Litkovskaya
Американську модель Діту фон Тіз, яку прозвали королевою бурлеску, можна часто побачити в сукнях-вишиванках
Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, яка раніше була "янголом" Victoria`s Secret, прогулялася вулицями Парижа в капелюшку від українського дизайнера Руслана Багінського
Наймолодша мільярдерка світу й американська модель Кайлі Дженнер позувала в бікіні з 24-каратного золота, який створила дизайнерка з Чернівців Наталія Феднер

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, яка раніше була "янголом" Victoria`s Secret, прогулялася вулицями Парижа у капелюшку від українського дизайнера Руслана Багінського. Вартість коричневого капелюха - понад 6,5 тис. грн. Зірка позувала на Вандомській площі у Парижі у вересні цьогоріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річна донька Йовович уперше стала обличчям модного бренду: ефектні кадри

Американська модель Діта фон Тіз, яку прозвали королевою бурлеску, теж обирає українське. Її можна часто побачити у сукнях-вишиванках. Останні вихідні літа зірка провела у сукні від української дизайнерки Vita Kin.

У Лос-Анджелесі відбувся ювілейний благодійний вечір LACMA Art+Film. Організаторами щорічного заходу виступили голлівудський актор Леонардо Ді Капріо та представниця LACMA Єва Чоу. Пройшов 10-й гала-вечір у Музеї мистецтв.

Цьогоріч спонсором заходу став модний будинок Gucci. Спеціальні нагороди здобули художники Емі Шеральд і К'янде Вайлі та режисер Стівен Спілберґ. А знаменитості похизувалися яскравим вбранням на смарагдовій доріжці LACMA Art+Film.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі й Кайлі Дженнер: хто зі світових зірок носить вбрання українських брендів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі