середа, 05 вересня 2018 22:20

Монархи на пенсії: як зміняться Меган Маркл та Кейт Міддлтон у старості
12

Гаррі Кейн за 35-ть років
Гаррі Кейн
Кейт Мосс за 35-ть років
Кейт Мосс
Гаррі Стайлз за 35-ть років

Британський вчений показав, як виглядатимуть зірки на пенсії.

Програма The Future Face, розроблена лікарями, показала, як зміняться обличчя Кейт Міддлтон, Меган Маркл та інших публічних персон за 25-35-ть років.

Вчені змоделювали навіть, як виглядатиме у 70 років Кейт Мосс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдосконалити протокол: Меган Маркл згадала гламурне минуле

Алгоритм для програми розробив пластичний хірург лікар Джуліан Де Сільва.

"Нова технологія, яка допоможе нам подивитися з наукової точки зору у майбутнє і подивитися, як саме старішатиме людина. Кейт Мосс і досі одна з найгарніших жінок у світі і вона залишається на верхівці модної індустрії останні 25-ть років...Але старіння шкіри пришвидшується, коли жінці виповнюється 40 років. Процес вже почався з Кейт і вона отримує результат того способу життя, яким жила, наприклад звичка курити прискорює процес. Майбутні роки змусять таких зірок. як Кейт заплатити ціну за роки вечірок у її 20 та 30 років і за звичку курити", - говорить лікар.

"Меган Маркл отримала кращий результат згідно проекту Future Face algorithm. Її гени, догляд та вибір того стиля життя, яким вона живе, заклало основу її вдалого старіння з усіх реципієнтів. Навіть за 25 років, вона виглядатиме молодшою за герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон, хоча на кілька років за неї старша", - додає фахівець.

"Як і Меган Маркл, герцогиня Кембриджська старішає гарно, але вона виглядатиме старшою за кохану жінку принца Гаррі у 61 рік через свій колір шкіри", - повідав доктор.

Раніше герцогиня Сассекська Меган Маркл отримала титул Дівчини 2018 від журналу Tatler.

Видання обирає Жінку року з 1960-го року, Меган з'явиться у жовтневому номері.

Зараз ви читаєте новину «Монархи на пенсії: як зміняться Меган Маркл та Кейт Міддлтон у старості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі