понеділок, 12 жовтня 2015 09:00

Могилевська не проти усиновити дитину

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Наталія Могилевська планує стати багатодітною мамою, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Дійсно, той факт що я зараз беру участь у дитячих проектах говорить про те, що я відчула: жіноча природа материнська відкривається. Мені це цікаво і здається що багато можу дати і, як тільки я зможу і вирішу, повірте, у мене буде багато дітей. Я здивую вас..

Чужих дітей не буває і навіть, якщо я не наважусь стати мамою сама, то багато любові, бажання, уміння бути мамою я подарую іншим дітям, адже не важливо рідна ти мама, чи ні. Сказала, що у мене дітей буде багато, а якщо поглянете у мій паспорт, то при всьому бажанні народити власну футбольну команду я не встигну", - говорить Могилевська.

І хоча своїх дітей у співачки немає, вона намагається дарувати власну любов своїм похресникам.

"Важливі увага та час, який ти приділяєш дитині, часу в мене дуже мало, я багато гастролюю, у мене чимало концертів, але є ще дещо важливе, якщо мені подзвонити і попросити щось зробити, я це зроблю, я можу допомогти фінансово, а це не мало", - розповідає Могилевська.

Зараз Наталія Могилевська працює у проекті з дітьми з усієї України, розкриває їхні здібності у передачі "Маленькі гіганти"

"Рада допомогти реалізувати їм мрію, тому що, коли я була маленькою мені не так пощастило. Я хотіла танцювати, мені не дали танцювати, вчителі не помітили в мені таланту. Я співала в хорі, за 8 років в школі музичній вони не помітили в мені таланту і не дали мені жодної пісні сольно співати, я так і простояла у третьому ряду всі 8 років. Тому я зі свого боку хочу зробити, щоб дітей талановитих помітили зараз, сьогодні, а не щоб вони почали танцювати у 30 років, як я вперше стала у пару з Владом Ямою у 30 років і зрозуміла, що мені треба було танцювати", - говорить Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська не проти усиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі