пʼятниця, 29 грудня 2017 22:45

Модель Victoria's Secret знялась у провокативному відео
8

Модель Ельза Госк
Фото: Love Magazine
Модель Ельза Госк
Модель Ельза Госк
Модель Ельза Госк
Модель Ельза Госк

Шведська модель 29-річна Ельза Госк знялась у відвертому ролику для відеокалендаря видання LOVE advent. Кожен день представляє нова модель. Шведці дісталось 28 грудня.

У відео красуня показує, що жінки теж можуть бути сильні. Модель демонструє вправи з гирею. Одягнута у біле боді, панчохи-сітку і чорні босоніжки на підборах. Стилістом стала Саллі Ліндлі, а режисером відео – Філ Пойнтер.

Госк постала в образі старого Голлівудського гламуру – з білими кучерями, рожевими щоками і червоними губами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янгол Victoria's Secret у бікіні похизувалась довгими ногами

Ельза Госк відома як одна із янголів Victoria's Secret. Співпрацює з компанією з 2011-го. У модельному бізнесі з 14 років. знімалась у рекламних кампаніях таких брендів, як Dior, Dolce & Gabbana, H&M і Guess. Певний час Госк професійно займалась баскетболом.

Сміливі відеоролики з красунями - спосіб Love Magazine привітати своїх читачів зі святами. З року в рік акція перетворюється в повноцінне шоу. Цьогоріч зірками різдвяних кліпів стали сестри Хадід, Кендалл Дженнер, Емілі Ратажковскі, Даутцен Крез, Стелла Максвелл, Сара Сампайо, Ешлі Грехем, дочка Сильвестра Сталлоне Сістін, Карлі Клосс та інші.

Зараз ви читаєте новину «Модель Victoria's Secret знялась у провокативному відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі