пʼятниця, 25 лютого 2011 08:28

Модель Ірина Шейк забула поголити ноги для ток-шоу

Модель Ірина Шейк, яка днями побувала на шоу Челсі Хеедлер в Лос-Анджелесі, неприємно здивувала оточуючих, з'явившись на зйомки з неголеними ногами. На щастя, відсутність депіляції не була помітно в студії, проте, на вулиці неголені ноги зірки відразу ж привернули увагу.

З нагоди теплої погоди наречена Кріштіану Роналду була одягнена досить легко: у міні-спідницю і туфлі з відкритим носом. Однак, вбираючись на зйомки, модель забула привести в порядок ноги. У підсумку, коли вона вийшла зі студії, яскраве сонце "висвітило" пушок, що покривав її щиколотки.

До речі, на шоу Ірина зізналася, що не всім подобається дивитися на неї.

"Декілька тижнів тому швейцар сказав мені, що сусіди скаржаться на відсутність штор на вікнах моєї квартири. Мені довелося повісити занавіски. Вже не знаю, що вони бачили, але вони скаржилися", - обурилася вона.

"Напевно, це була якась стара товстуха. У мене б не було з цим проблем, я б із задоволенням за тобою спостерігала. Думаю, з твого боку було дуже мило дозволити їм підглядати", - відповіла ведуча.

Зараз ви читаєте новину «Модель Ірина Шейк забула поголити ноги для ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі