вівторок, 25 вересня 2012 17:52

Міла Куніс і Ештон Катчер хочуть одружитися

Міла Куніс і Ештон Катчер хочуть одружитися
За словами Куніс, Катчер і Мур не були в офіційному шлюбі Фото: vidomosti-ua.com

Міла Куніс і Ештон Катчер перестали приховувати роман. Більш того, вони хочуть одружитися і завести дітей. При цьому актрису не хвилює Демі Мур, з якою Ештон нібито все ще перебуває у шлюбі.

Знаменитий американський блогер Перец Хілтон розповів, що Міла Куніс і Ештон Катчер хочуть одружитися. Про це повідомляють їхні друзі. За їхніми словами, Міла не переживає через Демі Мур, тому що Ештону не потрібно з нею розлучатися - їхній шлюб дійсний лише за законами каббали (езотерична течія в іудаїзмі - ред.), а офіційним він ніколи і не був.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер благає Демі Мур дати йому розлучення

Тим не менш, не так давно західні таблоїди писали про те, що Ештон Катчер хоче скоріше підписати папери і офіційно розлучитися з Демі Мур. Голлівудська пара розлучилася ще в кінці минулого року, але, нібито, вони досі перебувають в офіційному шлюбі. Джерело повідомляло, що актор дзвонить Демі та залишає їй повідомлення з благаннями про розлучення, а Мур поки що ігнорує прохання Ештона Катчера.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс і Ештон Катчер хочуть одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі