вівторок, 13 липня 2021 13:19

Мережа горить: у яких купальниках показалися зірки в середині літа
7

Кім Кардаш'ян відпочивала на лоні природи
Фото: instagram.com/kimkardashian
Гоуп Біл позувала в чорному купальнику цікавого фасону
Румер Вілліс засмагала в крихітному синьому бікіні
 Демі Роуз одягнула дуже відвертий купальник
Алессандра Амбросіо  позує в роздільному купальнику поблизу кактусів

Літо наближається до екватора, а сильна спека змушує роздягатися буквально до купальників. Для знаменитих красунь це ще один привід похизуватися принадами у стильних бікіні.

Якими світлинами в купальниках діляться зірки в Instagram, читайте в матеріалі Gazeta.ua.

Американська реаліті-діва й модель 40-річна Кім Кардаш'ян запостила світлину з відпочинку на природі. На фото вона постала в роздільному купальнику бірюзового кольору й бейсболці.

Фітнес-модель 32-річна Гоуп Біл, яку в мережі називають "Міс ідеальні груди", позувала в чорному купальнику цікавого фасону з вирізами на животі й нижче грудей.

Донька американських акторів Брюса Вілліса й Демі Мур 32-річна Румер засмагала в крихітному синьому бікіні, демонструючи татуювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У яких приголомшливих вбраннях хизуються зірки на Канському кінофестивалі

Британська модель 26-річна Демі Роуз розбурхала уяву шанувальників у надто відвертому монолітному купальнику, що підкреслює пишні принади.

Бразильська супермодель 40-річна Алессандра Амбросіо поділилася з підписниками знімком, на якому позує в роздільному купальнику поблизу кактусів.

Польська фітнес-модель 27-річна Вероніка Бєлік з'явилася в суцільному купальнику з леопардовим принтом і глибоким декольте.

Українська фітнес-модель і телеведуча 42-річна Валерія Крук також показалася в купальнику з леопардовим принтом, але іншого фасону.

Масивні й мінімалістичні ланцюги, чокери додадуть стилю в поєднанні з сучасними моделями купальників. Корисними будуть і цікаві сережки, каблучки, інфантильні браслети на руку чи ногу. Аксесуари потрібні не тільки для образів, в яких ви можете прогулятися містом. Цікаві деталі можуть перетворити розслаблений образ на пляжі на спокусливий і стильний аутфіт, який матиме цікавий вигляд на світлинах.

Зараз ви читаєте новину «Мережа горить: у яких купальниках показалися зірки в середині літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі