пʼятниця, 26 травня 2017 13:43

Меланія Трамп у розкішному вбранні затьмарила дружину президента Франції
20

Меланія Трамп та дружини президентів країн-учасниць НАТО
Фото: Reuters
Меланія Трамп та дружини президентів країн-учасниць НАТО
Меланія Трамп
Меланія Трамп та Бріджит Торн'є
Меланія Трамп

Меланія Трамп разом з чоловіком президентом Америки Дональдом Трампом завітала до Брюсселю.

Перші леді країн-членів НАТО зустрілись у Роял Касл. Меланія Трамп традиційно вражала стилем. Дружина президента США вбралась у світлий костюм, який пізніше змінила на розкішну сукню.

Дружина нового президента Франції, Бріджит Трон'є, яку після інавгурації її чоловіка порівняни з Меланією Трамп, обрала чорну міні-спідницню та блузу. Доповнила образ дизайнерською сумкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп вразила спідницею зі сміливим розрізом

Раніше на Дональда Трампа обрушилися з критикою інтернет-користувачі і журналісти, які засудили президента за нешанобливе ставлення до дружини Меланії, що виражається в мові жестів.

Користувачі звернули увагу на знімки, зроблені під час недавнього перельоту лідера держави. На фотографіях видно, що Дональд Трамп спустився з трапа літака швидше дружини і почав вітати зустрічаючих його людей, не чекаючи Меланії. Критики нинішнього президента США порівняли його ставлення до дружини з поведінкою попередників на президентській посаді.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп у розкішному вбранні затьмарила дружину президента Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі