понеділок, 14 грудня 2015 17:44

Мелані Гріффіт відповіла критикам

Автор: Соціальні мережі
 

Актриса Мелані Гріффіт зовсім недавно закінчила судовий процес у справі розлучення з тепер уже колишнім чоловіком Антоніо Бандерасом. Подавши на розлучення ще в червні 2014 року, вони, нарешті, підписали останні документи про розділ майна. Тепер обидва офіційно вільні.

Нагадаємо, що за роки, проведені разом, актори разом виховали дочку Стеллу, якій вже 19 років. Для Гріффіт цей шлюб був четвертим за рахунком, а для Бандераса - другим. 58-річна актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram філософські думки з приводу того, як пережити розлучення без втрат:

"Розлучення - це не трагедія. Жити в нещасливому шлюбі і давати дітям помилковий приклад того, що таке кохання - ось справжня трагедія. Від розлучень ще ніхто не вмирав. Дженніфер Вайнер.

Крім особистих переживань, актрисі також доводиться справлятися з нападками користувачів мережі на адресу своєї зовнішності, зокрема, її ніг, знімок яких, зроблений під час відпочинку на Гаваях, Мелані виклала днями.

Після негативних відгуків, знаменитість опублікувала в мережі селфі з відповідним коментарем:

"Це я. Без фільтрів. Мені 58. Граю в серіалі "Гаваї 5.0" маму Скотта Каана. Давайте, продовжуйте писати свої гидоти. Щасливого Різдва", - повідомила зірка.

Зараз ви читаєте новину «Мелані Гріффіт відповіла критикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі