вівторок, 15 січня 2019 08:02

Меган Маркл назвала дату пологів

Меган Маркл назвала дату пологів
Меган Маркл повідомила, що народить у кінці квітняФото: images6.cosmopolitan.ru

Герцогиня Сассекська нарешті розкрила головну інтригу-приблизний час появи на світ майбутньої дитини

Меган Маркл і принц Гаррі відвідали місто Беркенхед, де взяли участь у відкритті нового пам'ятника, відвідали благодійні організації і поспілкувалися з фанами, які чекали приїзду герцогської подружжя з самого ранку. Меган на питання одного з фанатів, коли чекати народження малюка Сассекського, відповіла, що в кінці квітня, про це пише журнал британський журнал Hello! Зараз герцогиня знаходиться на шостому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон відзначила День народження

Кітті Дадлі, 9-річна прихильниця Меган і учнівська школи St Anne's Catholic Primary School, також запитала її про стать дитини, але на це отримала очікувану відповідь-Меган і Гаррі вирішили не дізнаватися стать малюка до його народження. Принаймні, це офіційна версія. Кейт Міддлтон і принц Вільям також жодного разу не оприлюднили заздалегідь стать своїх дітей.

Меган Маркл і принц Гаррі можуть стати щасливими батьками 2 близнюків. Принц Гаррі сам проговорився про очікуваня "подвійної проблеми". Про це британському виданню Express розповів королівський інсайдер. Джерело також розповіло, на кого саме чекають герцоги Сассекські - дівчат чи хлопчиків.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл назвала дату пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі