вівторок, 07 червня 2016 16:48

Меган Фокс втомилась бути секс-символом

Меган Фокс втомилась бути секс-символом

30-річна актриса Меган Фокс не рада, що стала секс-символом. У недавньому інтерв'ю Los Angeles Times актриса поскаржилася на те, що приваблива зовнішність їй нерідко заважає:

"Всім відомо, що поряд з Джеймсом Бондом завжди зразкова красуня, яка може бути неврологом, біологом - одним словом, бути великим фахівцем. Однак на екрані її інтелектуальні здібності завжди відсунуті на задній план ефектною зовнішністю. Неначе глядач не повірить, що розумова робота може бути їй дійсно цікава!".

Меган шкодує, що частенько сама потрапляє в пастку вузького сприйняття і звинувачує в цьому засоби масової інформації:

"Намагатися усіма силами поміняти образ, нав'язаний засобами масової інформації, - значить боротися з вітряними млинами. Статус секс-символу міцно закріпився за мною".

Поверхневе сприйняття засмучує майбутню багатодітну маму, стати якою збирається Меган Фокс. Нагадаємо, зараз актриса чекає на третю дитину.

"Мені часто здається, що оточуючі не вірять в те, що мені по-справжньому може бути цікава археологія, антична історія, яка насправді моя пристрасть".

До слова, Меган захопилася історією стародавнього світу під час зйомок "Трансформерів", коли їй довелося поїхати в Гізу.

"Я дізналася про альтернативну точки зору, згідно з якою піраміди насправді не могили. Згідно з цією версією, саркофаг фараона був поставлений для залучення туристів. Мені цікаві викриття подібного роду. У мені є журналістська жилка, тому я б із задоволенням присвятила свій час подібним темам".

Поки ж весь час Меган займає турбота про синів - 3-річного Ноа і 2-річного Боді - а також підготовка до поповнення сімейства.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс втомилась бути секс-символом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі