четвер, 24 лютого 2011 18:16

Материнство пішло Пенелопі Круз на користь

Останні тижні Пенелопа Круз практично не з'являється на публіці. Після народження первістка актриса весь свій час присвячує малюку Лео і рідко вибирається куди-небудь. Однак днями актрису спіймали папараці, коли вона поспішала у справах разом з чоловіком Хав'єром Бардемом.

Материнство однозначно пішло Пенелопі на користь, молода матуся просто розквітла.

Папараці зауважили, що у неї чудовий колір обличчя і дуже свіжий вигляд. Пенелопа вже практично позбулася животика, однак має тепер розкішні груди. Судячи з помітно збільшеного бюсту, Круз сама годує свого малюка і не бере приклад з багатьох голлівудських мам, котрі переводять новонароджених на штучне харчування задля стрункої фігури і світських тусівок. Актриса не раз говорила в інтерв'ю, що коли вона матиме малюком, то повністю розчиниться в материнстві і стане "божевільною іспанською матусею".

Зараз Пенелопа і Хав'єр зайняті клопотами з підготовки до майбутньої церемонії вручення премії "Оскар". Нагадаємо, золоті статуетки роздадуть вже зовсім скоро, 27 лютого. Подружжя не тільки будуть брати участь у проведенні церемонії, але й, цілком можливо, заберуть з собою одну з нагород: Хав'єр номінований на "Оскар" в категорії "Кращий актор" за свою роль у фільмі "Бьютіфул".

Зараз ви читаєте новину «Материнство пішло Пенелопі Круз на користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі