понеділок, 03 грудня 2012 16:42

Марат Башаров потрапив у ДТП з трьома машинами

Марат Башаров потрапив у ДТП з трьома машинами
Медичної допомоги нікому не знадобилась Фото: vk.com

Популярний актор Марат Башаров знову став учасником ДТП. Це притому, що у артиста нещодавно відняли водійські права.

Неприємний інцидент стався напередодні увечері в районі Воробйових гір. Відзначимо, що позбавлений нещодавно водійських прав Марат Башаров сидів на пасажирському сидінні автомобіля Lexus, який вів найнятий ним водій.

На перетині з Мічуринським проспектом машина артиста стала повертати ліворуч. У цей момент водій Volkswagen Jetta, який їхав у тому ж напрямку, вирішив розвернутися в протилежну сторону і вирулив з правої смуги, вдаривши в бік автомобіль Башарова. Через кілька секунд в іномарки врізався третій автомобіль - Hyundai. Дівчина, яка сиділа за кермом корейського авто, їхала слідом і не встигла вчасно загальмувати.

Удар виявився досить сильним, всі машини отримали серйозні пошкодження. Однак від медичної допомоги учасники аварії відмовилися. Представник правоохоронних органів розповів: "За попередніми даними, в аварії винен водій Volkswagen Getta, який став розвертатися з крайньої правої смуги, не пропустивши Lexus". Сам Башаров взагалі не прокоментував цей інцидент.

Нагадаємо, місяць тому мировий суддя району Арбат на 20 місяців позбавив права на керування транспортних засобів актора Марата Башарова, зупиненого 11 жовтня на Новому Арбаті московськими автоінспекторами за їзду в нетверезому стані. Таким чином, суддя Діна Гусакова визнала актора винним у керуванні транспортним засобом в стані сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марата Башарова позбавили водійських прав

Тоді машина, за кермом якої сидів Башаров, була зупинена автоінспекторами через порушення правил дорожнього руху - перетинання розмітки. Однак під час спілкування з порушником співробітники ДІБДР з'ясували, що актор перебуває в стані алкогольного сп'яніння, з чим, за їхніми словами, Башаров і не сперечався.

Зараз ви читаєте новину «Марат Башаров потрапив у ДТП з трьома машинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі