вівторок, 20 грудня 2016 18:11

Мама "стягнула" у Вєрки Сердючки зірку

Автор: Соціальні мережі
 

Інна Білоконь, яка вже багато років грає маму Вєрки Сердючки, приміряла зірку своєї відомої "доньки". Знімок, на якому позує Білоконь з блискучою зіркою, з якою Сердючка виступала на Євробаченні, запостила на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Поки донька спить", - коментує знімок Білоконь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко вхопив за голі сідниці маму Вєрки Сердючки

Фанати були в захваті від такого жарту.

"Вона ж тебе вб'є, коли прокинеться", - пишуть прихильники.

В амфітеатрі Люксембургзької консерваторії відбувся благодійний гала-концерт Eurovision Gala Night, кульмінацією якого став виступ VERKA SERDUCHKA.

Перед виступом української зірки на сцені з'явилися переможці Євробачення минулих років - Дана International та Кончіта Вурст. Серед глядачів гала-концерту були представники політичної еліти Люксембургу, посли Європейських країн, а також фанати Євробачення з усієї Європи. VERKA SERDUCHKA виконала свої хіти "Хорошо", "Дольче Габана", "Кисс плиз": танцював весь зал. А пісню "Dancing Lasha Tumbai", яка принесла Україні "срібло" на конкурсі "Євробачення 2007", артистка виконала двічі, задовольнивши спрагу публіки в номері "на біс".

Зараз ви читаєте новину «Мама "стягнула" у Вєрки Сердючки зірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі