вівторок, 06 липня 2021 09:26

"Малодушний лицемір, який і вашим, і нашим" - Полякова записала відео для Меладзе

"Малодушний лицемір, який і вашим, і нашим" - Полякова записала відео для Меладзе
Оля Полякова присвятила відео Валерію Меладзе. Фото: instagram.com

Українська співачка Оля Полякова записала відео для російського артиста Валерія Меладзе. Днями в інтерв'ю він назвав її фріком.

"Це буду не я, якщо не відповім. Точніше, не відповім, а поставлю кілька запитань", - заявила Полякова на відео в Instagram.

Зокрема, Меладзе розповів Ксенії Собчак, що пам'ятає Полякову. Вона його шокувала: "Це фрік, а не виконавиця. Запам'яталася мені тим, що ходила в купальнику і з короною на голові в громадських місцях".

Полякова своєю чергою нагадала Меладзе про анексію Криму й агресію Росії на Донбасі.

"Вас це не шокувало? Усе там нормально? Ви якось давно розмито сказали, що "хтось розпалив цей конфлікт". А можна дізнатися, хто саме? Ви вже визначилися за вісім років? Обидва брати Меладзе спокійно працюють в Україні, але "прилітає" чомусь не вам, а іншим артистам. Я не питатиму у вас, чий Крим. Про це запитають обов'язково найближчим часом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меладзе й Atlas Weekend: бойкот фестивалю поширюється

За словами співачки, вона "має право говорити правду про свою історію та право на можливість бути почутою".

"Як же мені назвати вас? Малодушним, лицеміром або як? Ви мене порівняли із Сергієм Звєрєвим. Я ж порівнюю вас із більш класичним, майже академічним персонажем - Фігаро. Який і тут, і там, і нашим, і вашим. Який тільки на вигляд такий великий. Ваша думка для мене нічого не варта", - запевнила Полякова.

Співачки Ані Лорак і Тетяна Найник розповіли, що Костянтин Меладзе їх домагався. Навколо цієї історії розгорівся справжній скандал. Оля Полякова вирішила підтримати жінок і підтвердила їхні слова. Розповіла, що Костянтин і до неї виявляв неоднозначну увагу й навіть намагався посадити до себе на коліна.

Пізніше Лорак спростувала цю інформацію та заявила, що фани й журналісти неправильно зрозуміли.

Зараз ви читаєте новину «"Малодушний лицемір, який і вашим, і нашим" - Полякова записала відео для Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі