пʼятниця, 08 вересня 2017 13:07

Маленька принцеса та головна роль у кліпі зірки "Х-Фактора" - творчі експерименти Міс Україна-2017
14

Днями володаркою титулу "Міс Україна-2017" стала 18-річна Поліна Ткач з Києва. Красуня з дитинства любила позувати на камеру і експериментувати з образами.

Судячи з фото, які оприлюднив комітет конкурсу "Міс Україна", Поліна у дитинстві встигла побувати у ролі принцеси та різних казкових персонажів. Пізніше дівчина пробувала на курсах Комільфо в одній з медіа шкіл, де пробувала свої сили у ролі телеведучої, а також взяла участь у зйомках кліпу зірки шоу "Х Фактор", де зіграла головну роль. Зараз Поліна Ткач навчається в Національному авіаційному університеті на спеціальності "міжнародний бізнес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрали "Міс Україна-2017"

Співак Костя Бітеєв знайшов Поліну у соцмережі Інстаграм. Дівчина зіграла романтичний інтерес хлопця у кліпі "Щечки".

Поліна була фавориткою у конкурсі для ресторатора Миколи Тищенко, який був одним з членів журі на "Міс Україна 2017", про це розповів Gazeta.ua.

"Поліну була серед моїх фовариток з початку, дуже приємна, мила дівчина, відчувається порода, висока, струнка, ерудована, любить Україну, киянка. Вона боролася і була гідна, подавала переспективи з самого початку.

Цього року, організатори, національний комітет Міс Україна влаштував грандіозне шоу, я пам'ятаю всі конкурси Міс Україна. Світлове наповнення, звук, організація, заповнюваність залу, червона доріжка, Канни відпочивають", - говорить Тищенко.

Поліна поїде від України на цьогорічний конкурс "Міс світу" в Китай.

10 серпня 2017 року BallRoom Fairmont Grand Hotel відбувся фінал 11-го конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" -2017. Переможниця представлятиме Україну на найпрестижнішому міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт" -2017.

Королевою вечора і володаркою престижного звання "Міс Україна Всесвіт" -2017 стала 18-річна Яна Краснікова з міста Київ. Корону переможниці передала "Міс Україна Всесвіт" - 2016 Олена Сподинюк.

Зараз ви читаєте новину «Маленька принцеса та головна роль у кліпі зірки "Х-Фактора" - творчі експерименти Міс Україна-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі