пʼятниця, 30 березня 2018 11:25

Макса Барських не впізнати у новому кліпі
4

Макс Барських
Фото: Таню Муіньо, Саша Острогляд
Макс Барських
Макс Барських
Макс Барських

Перші кадри нової роботи Макса Барських "Сделай громче" вже в мережі. На фото у співака кислотно-зелене волосся, total look Yeezy by Kanye West, пуховики IENKI IENKI.

За тиждень до офіційної прем'єри відеоманіфеста "Зроби голосніше" журнал ОК! ексклюзивно публікує портрети Макса Барських з кліпу. За словами режисера Алана Бадоєва, нова робота знята за мотивами роману Бернара Вербера "Імперія ангелів" і присвячена темі реінкарнації. У відео Макс Барських зіграв Ангела, що оберігає людські душі.

"Створюючи цей кліп, я відштовхувався не тільки від книги" Імперія ангелів ", але і від стилістики культового фільму Тома Тиквера" Біжи, Лола, біжи ". В результаті вийшла дуже їдка естетика, яка підкреслює нове звучання Макса", - коментує Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували, хто з українських зірок заробляє більше за всіх

Прем'єра пісні і кліпу запланована на 5 квітня і відбудеться на You Tube каналі артиста, а 6 квітня - на всіх цифрових майданчиках.

А вот и я 😈 Мой новый образ обусловлен персонажем, которого я играю в клипе СД. Этот парень с кислотного цвета волосами - современный Ангел, он делает звук человеческих сердец громче и учит их жить на полную! Каждый музыкант по своему Ангел и проводник эмоций в сердца своих слушателей! Впереди ещё много сюрпризов, так что #СДЕЛАЙГРОМЧЕ! PS: предзаказ на iTunes уже доступен 👆 #МАКСБАРСКИХ #BADOEV2018 #СДЕЛАЙГРОМЧЕ

Публикация от Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih)

Зараз ви читаєте новину «Макса Барських не впізнати у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі