понеділок, 07 вересня 2020 19:30

Макс Барських розповів про прем'єру нового альбому
5

Альбом "1990" співака Макса Барських — один з найбільш очікуваних музичних релізів цього року. Презентація платівки заплановано на 9 жовтня.

Після гучних прем'єр, на які чекали шанувальники Барських, музикант готовий представити головну інтригу цього року — новий альбом. Артист також назвав пісні з майбутнього альбому.

Артист назвав дату прем'єри нового альбому
Фото: надане піар-агентом артиста
Артист назвав дату прем'єри нового альбому
Артист назвав дату прем'єри нового альбому
Артист назвав дату прем'єри нового альбому
Артист назвав дату прем'єри нового альбому

У 6-ий повноформатний LP (довгогральна платівка — Gazeta.ua) артиста увійшло 11 композицій, 4 з яких Барських презентував в рамках першої частини світового туру Nezemnaya 2020. Менш ніж за рік лід-пісня "Лей, не жалей" отримала статус подвійної платини і стала найбільш ротованою піснею на всіх мовах в період з 2008-го по 2020-ий, побивши рекорд Біллі Айліш з треком Bad Guy і Ед Ширан з хітом Shape Of You в рамках чарту TopHit Global Radio Chart.

Трек-лист майбутнього альбому "1990" виглядає так:

1. "Лей, не жалей"

2. "Небо льёт дождем"

3. "Двоє"

4. "По секрету"

5. "Океаны"

6. "Пустые глаза"

7. "По местам"

8. "Наивна"

9. "Все проходит"

10. "Самолёт"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декольте до пупка: Сєдокова приголомшила пристрасною фотосесією в басейні

11. "Армагеддон"

Музичний проєкт Паренёк Простой продовжує випускати пісні, пов'язані з різними життєвими історіями. Нова пісня "Виталя" — історія про те, як буває, коли починаєш займатися тим, що тобі не вдається, та коли досягнутий успіх перекреслюється.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських розповів про прем'єру нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі