субота, 11 червня 2022 10:51

Майже 100 гостей, але нікого з родичів: Брітні Спірс показала перші кадри з весілля
8

У мережі з'явилися перші фото з вишуканого весілля американської попвиконавиці Брітні Спірс та її коханого, фітнес-тренера Сема Асґарі.

Пара одружилася 9 червня. На весілля прийшло майже 100 гостей. Нікого з родичів попзірка не запросила. Однак привітати новоспечене подружжя приїхало чимало зірок. Серед них - дизайнерка Донателла Версаче, світська левиця Періс Гілтон, акторка Дрю Беррімор, співачки Селена Гомес та Мадонна. Молодята поділилися весільними кадрами в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер гурту "Антитіла" розповів, де зараз живе його сім'я

На романтичних фото пара позувала у класичних вбраннях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears)

Спірс вбралася у білосніжну сукню від Versace. Асґарі обрав чорний костюм.

У мережі з'явилися перші фото з вишуканого весілля американської попвиконавиці Брітні Спірс та її коханого, фітнес-тренера Сема Асґарі
Фото: instagram.com/britneyspears
На весілля прийшло майже 100 гостей
Були також акторка Дрю Беррімор і співачка Селена Гомес
На весілля прийшло майже 100 гостей
Пара одружилася 9 червня

Церемонія відбувалась у білому шатрі, яке встановили у дворі вілли попзірки у Каліфорнії. Спірс йшла до вівтаря під пісню Елвіса Преслі Can't Help Falling in Love.

Не обійшлося і без скандалу. Перший чоловік Спірс Джейсон Александр вирішив трохи "розбавити" свято попдіви. Він увірвася в дім, у якому була запланована церемонія, почав вести прямий ефір в Instagram та всюди шукати колишню кохану. Джейсон ледь не зірвав весілля колишньої. Але його вчасно вивели охоронці. Згодом на місце події приїхали поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Майже 100 гостей, але нікого з родичів: Брітні Спірс показала перші кадри з весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі