понеділок, 27 липня 2009 18:27

Лобода кричить і плаче, щоб встати на ноги

Автор: Фото Блик
  Тиждень тому Світлану Лободу забрала 'швидка'
Тиждень тому Світлану Лободу забрала 'швидка'

Не пройшло і тижня після травми Світлани Лободи, як вона вже закинула подалі милиці і, хоч і насилу, але все таки ходила. Багато хто дивувався, як після розриву сухожилля, можна так швидко встати на ноги? Як виявилось, співачка йде на страшні муки заради швидкого відновлення.

- Ой, я стільки всього про себе начиталася в пресі, - заявила Лобода. - Ніякого перелому у мене немає, є розрив сухожилля. Коли ти по декілька годин на день займаєшся тим, що тобі не властиве, до чого не звикла, а потім даєш собі відразу велике навантаження, то це трапляється. Після "Євробачення" у мене періодично права нога боліла, ну болить собі і болить. Потім ми поїхали в тур по Росії, я робила шпагат і відчула сильний біль. А ще треба відпрацювати десять номерів. Я зняла туфлі на підборах і так весь концерт відпрацювала. А коли приїхала, лікар встановив розрив сухожилля. З цього всього є два виходи: або лежати вдома 4-5 тижнів, або ходити на страшні масажі, кричати і плакати від болю, але за тиждень встати на ноги. І якщо в понеділок вранці я не могла взагалі ходити, купила собі палицю, мені було соромно ходити з цією милицею, і виступати я взагалі не могла, то пройшло п"ять днів, і розумію, що завдяки інтенсивній терапії Андрія Борисовича, хірурга, який ставить на ноги циркових артистів, вже ходжу потихеньку.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода кричить і плаче, щоб встати на ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі