середа, 11 листопада 2009 20:20

Ліндсі Лохан бачила Хіта Леджера незадовго до його смерті

Ліндсі Лохан бачила Хіта Леджера незадовго до його смерті

Мати Ліндсей Лохан стверджує, що її скандально відома дочка зустрічалася з Хітом Леджером незадовго до того, як він помер. За словами Діни, Ліндсей так досі повністю і не оговталась після трагічних подій січня 2008 року.

Щоправда, слід зазначити, що мати Лохан розповідала про роман дочки з покійним актором не широкій громадськості, а лише батьку актриси в телефонній розмові. Майкл Лохан записав бесіду на плівку, і тепер запис розповсюдився по мережі.

У розмові 2008 року Діна розповідає про численні проблеми Ліндсей, що виникли у зв"язку зі смертю Хіта.

"Ліндсей зустрічалася з Хітом перед його смертю. Не знаю, якщо тобі про це відомо, але я в курсі, тому що їй зараз дуже погано. Вони були дуже-дуже близькі, розумієш?" - говорила в телефонній розмові мати актриси.

Крім того, в бесіді Діна розповідає про свої страхи, пов"язані з тим, що Ліндсей п"є спиртне і ковтає протипоказані з ним пігулки.

"Вона в одну мить може зробити те, що зробив з собою Хіт Леджер, - продовжує мати Лохан. - Коли вона п"яна, то приймає Adderall разом з алкоголем. Його смерть просто вибила її з колії".

Lady.ru

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан бачила Хіта Леджера незадовго до його смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі